• Facebook
  • LinkedIn

Babagan awake dhewe

  • Babagan kita

Didegake 10 taun kepungkur kanthi jeneng Qingzhou Xinze, ruang lingkup bisnis ditambahi ing taun-taun iki, wiwit balung omah kaca, omah kaca film, omah kaca polikarbonat lan gelas kaca, melu peternakan hidroponik, hidroponik NFT / DFT, tanduran gambut coco substrat, tanduran surut lan aliran, lan ember Walanda saya gedhe. Griya ijo JIanda wis siyap ing 2017 taun lan fokus bisnis utama ing ekspor.


+86-17705368004